Tjänster

Service & underhåll

När du lämnar in din bil hos oss på Hallins bil & mor din bilverkstad i Saltsjö Boo – så kan du känna dig trygg med att den hamnar i säkra händer. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag.

Hallins bil & motor har lång erfarenhet av alla de stora bilmärkena som SAAB, Mercedes, BMW, Audi, Toyota, Hyundai, Kia, Ford, Chevrolet, JEEP, Fiat, Skoda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault Mazda, Seat, Subaru, Seat, Honda, Mitsubishi Volvo, Volkswagen, m.fl.

Vi utför alla typer av löpande service som din bil behöver, så gör vi även plåt- och lackarbeten samt AC-reparationer. Hallins bil & motor innehar stor kunskap och lång arbetserfarenhet att ta oss an många av de amerikanska bilarna – många gånger av klassisk modell.

Däckservice & däckförvaring

Hallins bil & motor utför alla typer av däckarbeten – allt från ny montering och balansering till reparation av punkteringar. Vi saluför däck från de ledande tillverkarna. Vi tillhandahåller förvaring och däckhotell.

Sommardäck får du ha från och med den 1:a april till och med den 30:e november. Du ska ha vinter el snödäck på din bil från och med den 1:a december till och med den 31:a mars. Dubbdäck får du använda från och med den 1:a oktober till och med den 15:e april.

Vi tillhandahåller däckmodeller av alla stora däckmärken såsom Bridgestone, Michelin, Pirelli, Continental, Hankook, Goodyear, Dunlop m.fl. Ring oss för mer information eller hör direkt i verkstaden.

Kom ihåg att boka in däckskifte i god tid då det kan vara långa köer vid däck skiftar-tider.
Kontakta oss för priser och mer information.

AC-service

Hos Hallins Bil & motor utför vi AC-service på både person & transport bilar.
En fullt fungerande luftkonditionering skonar även miljön då den hindrar läckage av köldmedel. Vid ett läckage räcker det inte med att ”fylla på” AC-anläggningen. Vi felsöker din AC på riktigt så att du vet om systemet behöver lagas.

Kontakta oss för priser och mer information.

Släpvagnsservice

Lämna in ditt släp hos oss när du får problem eller behöver service. Vi utför alla typer av reparationer som justering/lagning av däck, bromsar, el, chassi eller flak. Vi utför även glasfiberarbeten.
Om du fått tvåor hos besiktningen åtgärdar vi felet och ombesiktigar släpet – allt för att underlätta för dig. Vi kan också serva och se över ditt släp. Håller du släpet i trim höjer du både körsäkerheten och släpets livslängd.

Kontakta oss för priser och mer information.